50% korting op een ticket voor Myles Sanko

We kijken er al een tijdje naar uit en nu is het er moment daar! De nieuwe plaat van Myles Sanko is uit en wat past hij lekker bij de hersft. Luisteren kan natuurlijk altijd via Spotify, maar dit is wat ons betreft een cd die je gewoon in de collectie moet hebben. Om dit te vieren krijg je deze week bij Plato Zwolle 50% korting op je ticket voor de show in Hedon op donderdag 17 november bij aankoop van het album 'Just Being Me'. Deze actie loopt tot 4 november en zolang de voorraad strekt.  

Hij wordt betiteld als één van de nieuwste soulhelden en met een hoop media aandacht en airplay, is Myles Sanko de rijzende ster om op dit moment in de gaten te houden. Al voor de release van zijn debuut EP Born In Black & White wist Myles de harten te veroveren van een groot publiek. Zijn charismatische optredens leverden hem een plek op als support act voor de Europese tour van Gregory Porter.

Vers terug van deze tour, was Myles alweer druk in de weer met shows op eigen titel door heel Europa, gevolgd door de release van zijn bejubelde album Forever Dreaming. Nu is zijn nieuwe album uit, waarmee hij tijdens zijn Just Being Me Tour door heel Europa speelt. Donderdag 17 november komt Myles Sanko spelen in Hedon en hier kun jij nu voordeliger bij zijn. Voor meer informatie over dit event kun je hier terecht.

Luister hieronder alvast het nieuwe album en kom erachter waarom je deze moet toevoegen aan je collectie!

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd