Kaartverkoop voor Kim Wilde in Hedon gestart

Onlangs maakt Hedon bekend dat internationale superster Kim Wilde op vrijdag 10 november naar het Zwolse poppodium komt. De legendarische hits Kids In America, Cambodia, View From A Bridge en Never Trust A Stranger van de Britse zangeres zijn nog steeds met regelmaat op de radio te horen.


Kaartverkoop is per direct gestart. (Klik hier.)


Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

In de jaren ’90 was het even stil rondom Kim Wilde, maar in 2003 kwam ze terug met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met You Came scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum Wilde Winter Songbook in december 2014. Momenteel werkt de zangeres aan een nieuw album.