80'S lives on met Toontje Lager en Kulture Klub

24 februari komt één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren '80 naar Hedon voor een onvergetelijke show! Na afloop blijven we dansen met de heren Hans Stroeve en Jaap Brienen van Kulture Klub. 

 TOONTJE LAGER 

Toontje Lager staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.  Kom 24 februari genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt

Voor meer informatie en tickets klik HIER

KULTURE KLUB 

Na afloop hoef je nog lang niet naar huis, want we kunnen dan lekker blijven dansen met de heren van Kulture Klub. 

We vieren het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl jij rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub.We gaan voor 80's met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

15 april vindt de eerstvolgende reguliere editie plaats van Kulture Klub. Voor meer informatie klik HIER