Win Tickets voor De Grote Karaoke Show!

Soms bedenk je een actie die zo leuk is (vonden we zelf dan) dat je in al je enthousiasme snel aan de slag gaat en domweg één dingetje vergeet te checken. Zo hebben we onlangs geroepen dat diegene  die zijn/haar favoriete nummer van Céline Dion komt zingen tijdens De Grote Karaoke Show twee kaartjes wint voor haar uitverkochte optreden in het GelreDome. Helaas moeten we nu melden dat we  gevraagd zijn om die actie te staken.

Nu we erop terugkijken is dat ook volledig  terecht natuurlijk, we hadden echt eerst even toestemming moeten vragen en het spijt ons dan ook dat we dat niet gedaan hebben. Voor een volgende keer beloven we beterschap. De tickets hadden we gewoon gekocht in de reguliere voorverkoop en we zullen ervoor zorgen dat die op een goede plek terechtkomen bij iemand die ze heel hard verdiend.

Dit betekent wel dat we jullie nu met een dooie mus hebben blij gemaakt en om dat toch een beetje te compenseren hebben we besloten dat er wel gewoon een nummer van Céline Dion op de keuzelijst van De Grote Karaoke Show komt te staan. Het zijn nou eenmaal kneiter van hits die ze op haar naam heeft staan en die mogen wat ons betreft gewoon niet ontbreken. Ook selecteren we nog steeds 10 mensen die met een introducée gratis naar De Grote Karaoke Show toe mogen. Alleen de kaartjes voor Céline Dion zullen we niet meer weggeven.

Dus vertel ons alsnog welke van onderstaande nummers jij het liefst voorbij ziet komen, tag wie je mee wilt nemen en maak alsnog kans op een fantastische avond bij De Grote Karaoke Show!

* My Heart Will Go On
* Think Twice
* Because You Loved Me

Laat ons onder DEZE post op Facebook jouw keuze weten en wie weet mag jij gratis naar De Grote Karaoke Show!