Prince Tribute verplaatst naar Grote Zaal

Op 21 april vorig jaar overleed Prince Rogers Nelson, beter bekend als Prince, de allergrootste muzikant van een generatie. Als eerbetoon aan deze grootheid organiseren we een jaar na zijn dood, op zondag 23 april een Tribute To Prince. Op veler verzoek is de Prince Tribute verplaatst van de Kleine Zaal naar de Grote Zaal. Daarmee zijn er per direct weer tickets beschikbaar. Klik hier voor tickets...

Groot geworden in de jaren '80 en tot aan zijn plotselinge overlijden de beste live-muzikant op aarde. Een muzikale alleskunner met een onvoorstelbare creatieve output. Meer dan 40 studio-albums, ontelbaar veel hits (ook voor anderen geschreven) en vele nevenprojecten staan op naam van 'His Royal Badness'.

De fantastische gelegenheidsband The Sexy Motherfuckers speelt vele grote hits van Prince en natuurlijk ook een aantal minder bekende parels. Een ALL STAR Band onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf, Krystl, Loïs Lane), met Sheila van der Weerd (The Voice Of Holland|), Norman Kapoyos (o.a. Great Minds, Cilvaringz (Wu-Tang), Swinging Mood Orchestra, Wicked Jazz Sounds), Sebas van Olst (Typhoon), Micha Wink en Len van de Laak.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd