Ook vrijwilliger worden bij Hedon?

Bij een poppodium als Hedon zijn zeer veel mensen actief betrokken. Het overgrote deel daarvan zet zich zonder financiële vergoeding in. Binnen Hedon zijn zo'n 200 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van Hedon. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten of verzorgen van publiciteit; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen.

FOTO: LOURENS HOOISMA - NARROWFOTOGRAFIE.NL

Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij minimaal twee avonden per maand inzetbaar zijn en de maandelijkse medewerkersvergaderingen bijwonen. Als tegenprestatie krijg je gratis toegang tot Hedon, de mogelijkheid om 10 keer per jaar iemand gratis mee te nemen, leuke ervaringen en veel nieuwe vrienden en kennissen. 

Dus ben jij enthousiast, gedreven, gezellig en niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Hedon door onderstaand formulier in te vullen. Geen ervaring is geen probleem, voor de licht- en geluidswerkgroep is affiniteit met techniek een pre. 

Bij Hedon zijn vrijwilligers actief binnen de volgende werkgroepen:

  • Barwerkgroep: verantwoordelijk voor verkoop van dranken achter de bar
  • Entreewerkgroep: verantwoordelijk voor de verkoop van toegangskaarten en consumptiemunten
  • Geluidsgroep: verantwoordelijk voor geluid bij producties
  • Lichtwerkgroep: verantwoordelijk voor licht bij producties
  • Backstagegroep: verantwoordelijk voor opvang & begeleiding van artiesten 

Ook vrijwilliger worden? Klik dan hier voor het aanmeldformulier!