Nieuwe datum DOPE D.O.D.!

geplaatst op -

Nieuwe datum voor de show van Dope D.O.D. is donderdag 6 oktober! Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. 

Kun je niet op de nieuwe datum en heb je je kaarten online gekocht. Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl. Heb je je kaarten bij Plato gekocht, dan kun je ze daar retourneren. Retourneren kan tot en met 15 juni.

 

Dope D.O.D.

De 2 heren van Dope D.O.D. lopen al een tijdje mee, maar in 2011 brak de groep (toen nog met 3e mc Dopey Rotten) pas echt door met de veelal geprezen clip en single What Happened. De combinatie van rauwe teksten en een unieke mix van dubstep en beats bracht de Groningers het ene na het andere succes, zoals optreden met Limp Bizkit. Na het horen van de single was frontman Fred Durst van de Amerikaanse rap/metal formatie zo enthousiast, dat Dope DOD direct als de support van de hele Europese tour werd ingevuld.

Begin februari 2015 kwam Dope D.O.D. met een nieuwe release, namelijk de Ugly EP. Met rauwe klappende beats en clips die van wereldniveau zijn, zoals de clip van de single Boiling Point. De producties op de plaat werden gedaan door onder andere Drum n' Bass grootheden Black Sun Empire en Poosij. De heren maakten daarnaast nummers met onder andere Redman, Onyx en de onlangs overleden Sean Price.

Tickets & meer info...


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging: